Xiaomi Redmi K30: valoare imensă într-un ecosistem dificil

Redmi K30 este un nou dispozitiv de gamă medie de la Redmi, un sub-brand al Xiaomi. Dar, la fel ca alte smartphone-uri chinezești, Redmi K30 este un telefon mediu în câteva zone-cheie, în timp ce în altele depaseste modelele de vârf.

Având un afișaj rapid IPS LCD de 120Hz, o baterie de 4.500 mAh și patru camere din spate, acest telefon are impresia că ar merita mult mai mult decât cere Redmi. Dar este chiar așa?

După cum sa menționat anterior, Xiaomi Redmi K30 rulează câteva specificații impresionante pentru un telefon la fel de ieftin pe cât este. Am folosit modelul de top 4G, care vine cu 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Acest model costă aproximativ 314 USD. Cel mai ieftin model cu 6 GB de RAM și 64 GB de stocare costă aproximativ 229 de dolari. Este extrem de ieftin.

În afară de aceste specificații, primiți un procesor Snapdragon 730G de la Qualcomm, o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 27 W, patru camere din spate, inclusiv noul senzor Sony IMX 686 64MP, un ecran LCD 120Hz IPS și chiar o mufă pentru căști. Cu aceste specificații adăugate, acesta poate fi unul dintre smartphone-urile cu cea mai mare valoare de pe piață.

Va exista, de asemenea, o variantă 5G a acestui telefon, care costă ~ 286 dolari pentru modelul cu specificații de bază și ~ 414 dolari pentru versiunea de top. Acest lucru îl face unul dintre cele mai ieftine telefoane 5G pe care le puteți obține chiar acum, dar, desigur, acest lucru va funcționa doar pe rețelele sub-6 GHz, nu mmWave.

Categories: eu

Leave a Comment