Visuri printre vise sau viceversa?

De ceva timp visez cel putin o data pe saptamana. Visez si frumos si urat, dar nu urat in sensul de vis premonitoriu cum mai pateam. Alea chiar s-au diminuat, am inceput sa visez normal, alb-negru ( da, mai visez si alb-negru) si colorat si frumos si urat, dar important e ca sunt vise normale.

Am avut o perioada in care visam ca Alex ma inseala. Chestia e, ca persoanele cu care ma insela in timp ce dormeam eu erau total nepotrivite, adica erau cred ultimile persoane cu care ar fi ajuns sa ma insele el, daca asa ceva s-ar fi intamplat. Normal, eram ciufuta a 2a zi, dar nu se pune.

Saptamana trecuta am avut un cosmar, unul in adevaratul sens al cuvantului. Se facea ca eram in fata blocului cu Alex si inca un coleg, si am trecut pe langa o gradina unde erau niste flori. Am vazut un fel de bondar, sau in orice caz era o goanga foarte mare si urata, si cum eu sunt alergica la albine si viespi, am marit pasul sa nu cumva sa ma intepe. Normal ca goanca aia mare si urata a venit exact dupa mine si m-a intepat in picior. Apoi m-am asezat in fata blocului, colegul celalalt a plecat si am ramas cu Alex.

M-am uitat la picior pentru ca mi-era frica de faptul ca o sa mi se umfle piciorul din cauza alergiei, si de fapt am vazut ca piciorul imi sangera prin blugi. Mi-am ridicat cracul de la pantaloni si se vedea sangele uscat pe picior, siroaie, apoi o mare unflatura. Din acea unflatura mi-a iesit un fel de galusca rotunda transparenta in care erau oua de insecte, din acea galusca apoi au iesit furnici, multe furnici.

M-am uitat iar la piciorul meu si am observat ca toata rana mi se transformase intr-o galma de marimea unui ou. Pe sub piele se vedeau furnicile cum se miscau in acea galma. I-am spus lui Alex ca trebuie sa sunam la Salvare inainte sa-i spun mamei ce s-a intamplat, pentru ca se speria foarte tare.

Am dat telefon la 112 si tanti de acolo mi-a spus ca o sa vina cineva. Cred ca au trecut cateva secunda, cand decorul in care ma aflam s-a modificat si pe strada printre masinile parcate am vazut o ambulanta din care iesea o asistenta medicala. Am intrebat-o daca a venit la mine si mi-a spus ca mai este un caz al unui barbat ..si in momentul ala am vazut in fata ochilor pe barbatul acela care mergea in genunchi cracanat. Il vedeam ca in clipurile alea de prezentare a pacientilor din emisiunile cu urgentele medicale, sau din serialul Dr. House. Bun, deci asistenta nu venise pentru mine.

Brusc decorul s-a schimbat iar si eram undeva prin Floreasca cu un barbat. Eu am vrut sa sun la Salvare din nou, dar barbatul acela mergea pe strada inainte. L-am intrebat unde mergem, si el mi-a spus ca mergem la mama la servici. Eu in timp ce mergeam ma tineam cu mana pe picior, impiedicand galma plina cu furnici sa se extinda. I-am spus omului ca eu nu pot mrge cu piciorul asa pentru ca o sa mi se intinda galma aia si furnicile o sa-mi ajunga in sange. Cam asa s-a terminat visul meu cu goanga.

Aseara, de fapt acum dimineata, cred ca in 15 min am visat ca plecasem in Grecia la matusa mea cu vreo cateva saptamani inainte sa se termine scoala. Desi plecasem de tot din tara, eram cazate, eu cu mama, intr-o camera gen de hotel. Eram undeva pe o insula ( decorul din vis nu coincide cu realitatea) si intr-o zi am iesit la plimbare, si eu am observat ca se misca cerul. de fapt toata insulita aia mica, care avea blocuri, magazine, avea un fel de miscare de rotatie inspaimantatoare.

Am incercat sa fugim spre casa, numai ca apa incepuse sa creasca. Apoi a 2a zi imi amintesc ca am auzit pe strada vocea unei colege. Mi-am zis ca nu se poate sa fie ea, si apoi am auzit vocea unui alt coleg. Am iesit afara si de fapt aproximativ toata clasa mea venise in vizita la mine. Asta chiar a fost o senzatie nemaipomenita. M-am trezit bine-dispusa. Ce nu inteleg eu, este de ce avea Alex pantaloni verzi atat de urati?

Acum, daca s-a reflectat realitatea in visul meu, numai eu stiu..

Categories: eu

Leave a Comment