Torid…

e observa faptul ca am ignorat blogul in nesimtire, nu? Cred ca da… si o s.o mai fac ceva timp….

Nu ca ar fi vorba de feminitate in postul asta dar… despre o viespe carnivora… ohh da.

Lasand la o parte faptul ca urasc ganganiile gen paianjeni, tantari gigantici, tantari mici, muste mici si mari, viespi si albine etc etc, timp de cateva zile (toride) cat stateam in bucatarie gatind ceva bun, o viespe facea naveta prin fata nasului meu de afara pe dulapul suspendat si invers… Avea capul cam mare ce.i drept.

Hai asa o zi, doua, trei, dar deja era creepppyyy…. Si cum nu sunt in stare sa omor viespi (cand le vad fug sau imi pun mainile in cap si ma fac mica), l.am chemat pe iubit… care iubit s.a urcat pe scaun sa vada ce o tot atrage pe viespe pe si anume dulapul nostru… urca el, vine si viespea de afara. Ca instrument de crima ii dau un prosop… proasta alegere. A plecat afara vispea dar nu avea nici macar un genunchi rupt.

Se uita el mai aproape si descopera locul faptei… intr.o cutiuta goala in care candva fusesera bomboane de ciocolata, individa cu pricina isi facuse un cuib din bucati mici de pamant si betisoare si adunase inauntru… paianjeni. Am ramas… wtf… cand i.am vazut. Paianjeni mici, de un verde fosforescent, altii uscati, zaceau acolo morti in numar de 7 sau 8 bucati.

Deci… inteleg ca ni se inverseaza polii magnetici, inteleg ca s.a futut clima, ca manelarii mai nou asculta Lady Gaga, ca celor de la AC/DC li se cere mita la vama, ca fetele se fut inca avand crezarea ca barza aduce copii… dar de cand pula mea au devenit viespile carnivoreeeee? 🙁 (( whatever…

Categories: eu

Leave a Comment