Teoria oului matur

Toată lumea ştie că oul este un aliment, unul foarte bun, care devine periculos dacă este consumat în exces. Te poţi îneca şi aşa apare paradoxul în care ai nevoie de apă ca să nu te îneci.

De fapt, oul este mai mult decât un aliment… este un pui avortat înainte de formare, este un deşeu clocit căruia i se ataşează statutul de mâncare pentru că nu a avut libertatea de a trăi sălbăticia acestei lumi.

Cum probabil oul iese câteodată murdar şi fiind greu de preparat de altfel, atunci se doreşte ca găina să facă direct omlete şi astfel găinile se vor împărţi în găini pentru omletă şi găini pentru pui. (s-a înţeles idea, nu?)

Găina pentru omlete va trebuie să aibă partide zilnice de sex normal cu un cocoş viril din curtea vecinului sau din coteţul de alături al fermei. Sexul oral nu se acceptă pentru că nu se doreşte omlete prea condimentate… cel puţin nu condimentate cu suc de cocoş.

Găina pentru pui trebuie să fie regulată regulat cam la o lună de zile când îi cresc la loc fulgi smulşi de cocoş în timpul preludiului. Oul ajuns la maturitate devine pui prin procese de coacere şi de aici treaba nu mai intră în aria mea de studiu pentru că puiul nu e de mâncare… nu încă. Din ou se doreşte să iasă mai multe puicuţe decât cocoşei pentru că ele ajung găini pentru omlete sau pentru pui, iar cocoşeii nu mai ajung nimic.

Sexul protejat nu este admis pentru a nu se ajunge la o producere scăzută de omlete şi de pui. Omletele se cer pe bandă rulantă, iar pui se cer a fi puicuţe, altfel ajung la tăiere sau cocoşei virili… sau ajung ca Naomi.

… să nu excludem cazul în care puicuţa nu ajunge nici găină pentru omlete, nici găină pentru pui, ci ajung puicuţe pe centură… acolo unde se află şi Naomi.
În acest caz se doreşte numai sexul oral practicat cu grijă, dar în stilul hardcore.

Majoritatea puicuţelor de pe centură învaţă meserie de la căţelele de pe centură. Dar acest sistem de pe centură trebuie eliminat pentru că se produc pierderi imense de omlete şi pui şi aşa se ajunge la criza economica!… asta e, nu se mai produce!

Categories: eu

Leave a Comment