Stele cu miros de primavara

Un miros parca de primavara m-a trezit.Am deschis un ochi si in fata mea era el,mangaindu-ma pe umar si sarutandu-mi palma.Si apropiat degetul de buze si a spus : ” Shhht,mai dormi!” I-am zambit printre gene,am inspirat adanc si am inchis ochii.Nu mai reuseam sa adorm,ii simteam privirea cum imi urmarea fiecare detaliu al meu..

Am deschis din nou ochii,si el tot acolo era,sarutandu-ma.L-am luat in brate si l-am sarutat.M-a repezit putin si a ridicat privirea spre spatele meu si mi-a facut semn sa ma uit.M-am intors curioasa,si uite-le pe ele,dragele mele flori.Imi umpluse camera de flori.Erau zambile tinere si gingase,si narcise timide si frezii care parca imi sopteau: ” Hai,adulmeca-ma!”

I-am sarit in brate si am vrut sa-i spun cat de mult il iubesc,dar n-am mai avut timp.Urmatoarea miscare a lui a fost sa nu vorbesc.Avea o atitudine serioasa cand mima ca isi inchide gura cu un fermoar.I-am indeplinit dorinta.

A scos de la spatele pantalonilor o esarfa neagra pe care mi-a legat-o la ochi.Eram in pijama,unde putea sa ma duca?

M-a scos cu grija din apartament,fara sa scoata niciun cuvant,ne sincronizam perfect,ii simteam trupul si el pe-al meu.Ma lasasem pe mainile lui,si aveam incredere.

Ne-am urcat in masina si timp de vreo doua sau trei ore cred,am mers incontinuu. Nu am vorbit absolut nimic.La un moment dat,motorul masinii se opreste.Ma ia in brate,ma scoate din masina,dar nu ma lasa sa merg eu.

Simt ceva rece,si ud in timp ce ma lasa in jos,era un fel de apa.Ma saruta si imi scoate esarfa.Eram pe plaja,in apa,doar noi doi si nimeni altcineva,era pustiu.

Culoarea cerului era de un portocaliu aprins,soarele abia apunea.Am continuat sa vorbim doar prin limbajul trupului.Si-a trecut mana prin parul meu si a inceput sa ma sarute.Ii simteam fiecare particica a corpului lui spunandu-mi ” Te iubesc,te iubesc,te iubesc!”

Ne-am intins pe nisip,unde am facut dragoste pana cand cerul era plin de mii si mii de stele.Am adormit in bratele celuilalt.

Cand m-am trezit,am simtit acelasi miros de primavara,iar el,el imi mangaia si imi saruta umarul..

Am atata dragoste de oferit..

Categories: eu

Leave a Comment