Si Habibi face povesti

Spusa la telefon, inregistrata si redactata de mine.

“Era o data, un baiat si o fata. Baiatul era travestit si fata era lesbiana. A cunoscut-o in Amstrdam intr-o vara fierbinte,s-au intalnit la un party gen orgie.Baiatul era deghizat in femeie,dar el inca avea sexul masculin.Si el a facut sex cu tipa,care era foarte excitata de faptul ca avea intr-o singura persoana si un barbat si o femeie.

Dupa chestia asta, s-au placut, au iesit in oras, s-au dus au mancat un chec cu marihuana si dupa aceea au ajuns acasa la lesbiana.Ea i-a facut cunostinta cu parintii ei care erau dresori de lei la circul in Istambul.Mama ei i-a zis travestitului sa aiba grija de fiica ei, ca altfel o sa-l dea de mancare la lei.

Dupa aceea s-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste intre cei doi, aveau iesiri necontrolate, atata pasiune.

La un moment dat au fauct un copil, care a iesit hermafrodit.Copilul a crescut, l-au dat la scoala si a murit de supradoza.Si in ziua in care a murit de supradoza, lesbiana a facut coliva si in loc sa presare zahar, a presarat cocaina si in loc de bomboane a pus pastile, Tussin, Romparkin, de toate.Au dat pomana tuturor cersetorilor din cimitir, care s-au drogat si au murit cu totii. Si a fost motiv de inmormantare si au facut o groapa comuna.

Lesbiana s-a sinucis cand a vazut atatia morti, s-a urcat intr-un pom foarte inalt si s-a aruncat si a cazut infipta intr-o cruce.Travestitul s-a urcat dupa ea si de pe turla bisericii s-a aruncat in groapa cu cadavrele cersetorilor.”

The End

Nu-i asa ca Habibi e un dulce si are in el niste povesti minunate? 

Categories: eu

Leave a Comment