Se poate?

Se poate sa te indragostesti de persoana pe care o iubesti deja? Nu, reformulez. Sa te indragostesti si mai mult de persoana pe care o iubesti cel mai mult.. ?

Se poate. Am simtit asta dimineata. E genul ala de senzatie cand incet pe buze apare un zambet iar in piept inima parca incepe sa sufere de aritmie si toti neuronii se interconecteaza si impulsurile electrice declansate de sinapse scot luminite dragute ici si colo, iar sangele, sangele se joaca prin vene, gonind mai tare, mai incet.. Apoi stomacul. Stomacul parca ar fi o zebra care isi unduieste dungile dupa ritmurile unei melodii orientale semanand cu valurile nervoase de pe fusta unei dansatoare de flamenco.Sau cu valurile nervoase lovite de stancile unui tarm.

Muschii devin din ce in ce slabi ca niste panze vechi, putrezite, care isi desira atele la simpla atingere a unei maini..Pielea. Pielea acum arata ca o piele de gaina. O gaina care a stat in ploaie si e speriata ca nu si-a gasit puii..

Ochii parca s-au scuitcircuitat. Nu mai afiseaza decat o singura imagine. Si nasol parca la fel..simte peste tot in jur acelasi miros. Si nu unul oarecare.

Sunt indragostita si ador asta..

Categories: eu

Leave a Comment