Sa dam cu pietre

Da, sa dam cu pietre, ca doar suntem romani si asta stim sa facem. Sa il ascultam pe Doroftei si pe altii cum vorbesc la televizor despre Lucian, sa ii ascultam cum il desfiinteaza. Ca doar a pierdut si nu mai este de folos Romaniei. Nu conteaza ca a castigat 30 de meciuri, nu conteaza ca a tinut centura 5 ani de zile, nu conteaza ca a facut pe multi romani sa fie mandri. Nu conteaza nimic ! A pierdut ! Asa-i ?

Doroftei, care a reusit sa tina centura DOAR DOI ANI, vorbeste acum despre cat de nepriceput este Bute ! Doroftei, care a pierdut un meci la cantar, vorbeste acum despre Bute ! Spune ca Bute ar fi fost umilit, ca noi am fost umiliti, ca Romania intreaga a fost umilita ! Romania a fost umilita de tine bai Doroftei , care ne-ai facut de ras ca ai pierdut la cantar un meci ! Cum naiba sa fii atat de nepriceput, sa ajungi la profesionisti si sa pierzi un meci la cantar ?

Nici la amatori nu se intampla asa ceva ! Romania a fost umilita de catre echipa nationala de fotbal, de catre Doroftei, de catre altii si altii si nici macar nu a fost umilita atat de mult prin pierderea meciului la cantar cat prin vorbele urate pe care le aduci acum lui Lucian !

Categories: eu

Leave a Comment