Remediul pentru pietrele la rinichi – ceaiul de patrunjel

Ceaiul de patrunjel este un remediu excelent pentru pietrele la rinichi. In procesul de deshidratare, rinichii sunt cei mai afectati, ei nemaireusind sa-si indeplineasca functiile. Apa este cel mai important fuild al organismului, ea fiind necesara pentru o buna functionare a acestuia. Adultii au nevoie de cel putin 3 litri de apa pe zi. Cand corpul nu are suficienta apa, pielea isi pierde din stralucire, devenind deshidratata.

Cauza principala o reprezinta acumularea de toxine, pe care organismul nu reuseste sa le elimine. Rinichii au nevoie de apa pentru a functiona asa cum trebuie si pentru a elimina toxinele care se acumuleaza in organism. In cazul in care apa lipseste, pietrele la rinici incep sa se formeze, acestea fiind produse de excesul de minerale.

Patrunjelul este o sursa importanta de antioxidanti care previn daunele produse de radicalii liberi. Patrunjelul mai are avantajul ca este un diuretic natural, el eliminand excesul de sare din organism, dar si toxinele. Un ceai de patrunjel este solutia pentru a preveni sau chiar dizolva pietrele care apar la rinichi. Pe langa faptul ca nu veti mai avea probleme cu pietrele la rinichi, un astfel de ceai este bogat in vitaminele E si K, ce combat calcifierea.

Categories: eu

Leave a Comment