Prima mea nota

Ieri am luat un “amarat” de 7 la chimie, ceea ce face ca prima mea nota sa fie 7, mai ales la o materie pe care o apreciez enorm si pentru care am un respect deosebit. Toata viata am s-o stimez pe profa de chimie de la liceul 2 care mi-a fost profesoara in clasa a 9-a si a 10-a, pentru ca ea m-a introdus in tainele chimiei, a ionilor pozitivi si negativi, a legaturilor simple de catena sau de pozitie, Amin.

Datorita ei nu am sa mai ajung un fraier in viata, Dumnezeu sa-i indeplineasca toate dorintele. In acesti 2 ani, mi-a fost si mama dar si profesoara, numai ea ne-a invatat ca nu e bine sa bem bere, ne-a invatat procesul de facere al sapunului, sau cum fermenteaza vinul si multe alte chestii interesante si pline de intelepciune. Observati cat sunt de ironic nu?

Ne-a spus sa nu uitam sa ne spalam pe dinti, seara mai ales. Ca tot parintii sunt de vina, ei ne invata la bautura, ca primul pahar cu bere l-am baut la indemnul tatalui sau al mamei s.a.m.d. Lasand la o parte ironia, nu o sa uit niciodata zambetul ei malefic, cum isi batea joc de unii dintre noi, sau ca de fiecare data la ora avea boala pe cei nestiutori, mai ales pe Sorin si pe Scoica. Ii dedic acest post aceluia care a inventat chimie, muie ba ! Si un gand de final, imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie.

Categories: eu

Leave a Comment