Prestam despre (h)amor?

Fetele vorbesc despre iubire si ne intreaba noi cum iubim.

Eu n-o sa ma rezum doar la link, cred ca ar fi cel mai scurt post al meu si in plus, pur si simplu nu pot sa nu scriu si eu ceva pe tema asta mai ales cand e vorba de iubire.

Sa va spun cam cum am prestat eu despre amor pana acum. Si n-o sa ma refer la tot ce am iubit eu pana acum ci doar la trecutul apropiat si prezent. La o anume iubire, la cea mai cea.

Pai intai am luat niste urechi mari si atentie pe care le-am framantat cu sinceritate. Dupa ce totul s-a inglobat in timp, mi-am cumparat o pereche de adiasi pentru drumuri lungi si anevoioase. Am iubit cu patima si compromis, cu ciocolata multa si lesinuri de ras. S-a intamplat sa fie compromisuri, nu s-a intamplat sa fie pareri de rau. Am pus si sare si piper. A fost o iubire orgasmica cu multe chistocuri de tigara aruncate de pe terasa blocului unde am fost cei mai frumosi si cei mai puri. Apoi am plans si am iubit mai departe. A fost o poveste ca-n povesti care se va termina perfect.

Da, e adevarat. Si cand cititi aici nu va ganditi la declaratii de genul ” te oobesk pooioots”. Povestea asta mai are nevoie de catva timp inainte sa fie asternuta. Am toate moomentele subiectului in afara de deznodamant. Va urma.

Categories: eu

Leave a Comment