Poveste de blogger

M-am gandit sa va povestesc cum am ajuns sa scriu pe mai multe bloguri si pe domeniul meu propriu.

Totul a plecat dintr-o nimereala ,cautam pe google sa imi fac si eu un site cu muzica ,era visul meu sa am unul dintre cele mai bune siteuri de muzica . Lucrurile nu au stat chiar asa ,am facut un site gratis la ucoz.com si am inceput sa ma joc pe acolo prin meniu si nu imi iesea nimic . Am mai cautat eu o seara pana am dat de blogspot si m-am gandit sa imi fac un site (blog) cu stiri zilnice ,pe atunci nici nu stiam ca trebuie sa inscriu un site in Google.

Tot dadeam e copy/paste acolo cu stiri de pe diferite siteuri pana mi-am dat eu seama ca nu stiu daca ma citeste cineva ,nu stiam ce sa fac … pana la urma am pus un chat pe un blog si dadeam massuri continu sa intre lumea sa vorbim si sa facem caterinca . A mers cateva zile asta dar pe urma s-a plictisit lumea si s-a dus si asta de rapa .

Dupa toate incercarile astea esuate a venit http://minorul.info ,care parea un esec la inceput pentru ca eu nu stiam sa ma ocup de un site ,habar nu aveam cum sa aduc vizitatori pe un site/blog. L-am lasat o perioada in paragina pana mi-a picat pe mana al domeniucare m-a invatat tot ce stiu acum ,sa inscriu in Google si sa scriu articole proprii. Acum sunt pe domeniul asta si sper sa ramana al meu un timp cat mai indelungat.

Categories: eu

Leave a Comment