OnePlus Nord CE 5G este un telefon pe care il recomand

OnePlus, compania chineză de smartphone-uri, a lansat smartphone-ul OnePlus Nord CE 5G la un preț de pornire de 270 de euro. Acest smartphone de buget nou lansat este disponibil în opțiunile de culoare Charcoal Ink, Silver Ray și Blue Void. Caracteristicile impresionante și specificațiile decente ale telefonului mobil îl fac foarte popular în rândul utilizatorilor.

Acest nou intrant în familia OnePlus vine cu un display Fluid AMOLED de 6,43 inci care are o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și un raport de aspect de 20:9 care vă va oferi o experiență excepțională în timp ce vizionați videoclipuri sau jucați jocuri pe el.

În plus, acest telefon dual-SIM este alimentat de o baterie Li-Polymer 4500mAh nedetașabilă cu suport pentru încărcare rapidă Warp Charge 30T Plus. Prin urmare, va trebui să vă faceți griji cu privire la încărcarea frecventă a telefonului sau la descărcarea bateriei în timp ce vă aflați în mijlocul unui apel, jucați un joc sau participați la un curs online. De asemenea, telefonul este si pe lista Unlockpedia.net, si se poate debloca gratuit, prin generarea codurilor de deblocare.

OnePlus Nord CE 5G este echipat cu procesor Octa core (2,2 GHz, Dual core, Kryo 570 + 1,8 GHz, Hexa Core, Kryo 570) Qualcomm Snapdragon 750G astfel încât să te poți bucura de o performanță neîntreruptă și mai rapidă în timp ce accesezi mai multe aplicații sau jucând jocuri grafice intense. În plus, telefonul vine în trei variante de stocare – 8GB RAM + 128GB spațiu de stocare internă, 6GB de RAM + 128GB de stocare internă și 12GB de RAM + 256GB de stocare internă oferindu-ți astfel o viteză uimitoare.

Senzorii de pe OnePlus Nord CE 5G includ un senzor de amprentă în afișaj, accelerometru, busolă electronică, giroscop, senzor de lumină ambientală, senzor de proximitate și miez de senzor. În plus, opțiunile de conectivitate de pe telefon includ 5G acceptat de dispozitiv (rețeaua nu este lansată în India), 4G (suportă benzi indiene), 3G, 2G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4G/ 5G, Bluetooth 5.1, NFC, GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, A-GPS, NaVIC și multe altele.

Categories: eu

Leave a Comment