Ne Plangem , Ne Plangem , Dar Furam 25 Miliarde

Din iunie invatam ce inseamna cuvantul ” minus ” . Piticul de la guvern nu se lasa impresionat de plansul si amenintarile bugetarilor si ramane pe pozitii . Nu se lasa impresionat de mitinguri si de intoarcerea in anii `90 prin sloganuri de genul ” Venim la Bucuresti ! ” . Si ce daca mergeti ? Sa va ” toarne ” mascatii de la primul pas in Capitala ! Asta meritati ! Toti profesorii care iau spaga pentru note si prezente si dau meditatii neimpozitate . Adica , toti profesorii iau spaga ! Medicii care la fel nu dau doi bani pe un bolnav pana nu primesc o atentie .

Functionarii , care niciodata nu au vre-un chef de munca si care doar daca ai vre-o ” dedicatie ” te baga in seama . Politisti , judecatori , generali , vamesi , mineri , toti , sa va i-a ” mascatii ” la tranta daca mai face-ti mitinguri ! Sa plang pentru voi ? Pentru salariile voastre ? O , nu ! Multumesc ! Spagile voastre si ilegalitatile permise de voi bugetarilor , saracesc tara cu 25 miliarde euro in fiecare an . Adica 20 % din P.I.B. !!!

Propun ca la profesori , care ne-au obisnuit ca , din 3 in 3 luni sa faca greva , sa le fie scazute salariile cu 50 % . Nu am sa plang pentru ei , doar pentru ca e la moda ! Nu am sa ma las pacalit de televiziunile care incearca sa la tina partea , doar pentru ca e o miscare buna pentru rating ! Prefer sa fie sacrificati bugetarii , in derimetrul sectorului privat !

P.S. : Ma intreb de ce , bugetarii , nu protesteaza niciodata prin demisionari in masa .

Categories: eu

Leave a Comment