Mr Perfect

Cum arata barbatul ideal?
Cred ca-i mai complicat si din cauza ca, fiind eu mai in varsta, am un trecut destul de vast la care sa ma raportez cand ma gandesc la partenerul ideal. 🙂 Ori, raportandu-ma la el (la trecut adica) remarc ca barbatii din viata mea n-au prea semanat unul cu altul. (Ceea ce mi se pare un lucru bun, nu?). Nici ca look (culoare par/ochi, inaltime, constitutie, trasaturi ale fetei), nici ca temperament. As zice cu mana pe inima (pana la urma) ca datele fizice nu conteaza.

Datele fizice conteaza, eventual, intr-o prima etapa, pentru ca oamenii frumosi au sanse mai mari sa trezeasca interesul… si odata trezit, iti poti da seama si de suflet. De fapt conteaza (nu va enervati; sunt femeie si am voie sa ma razgandesc de cate ori vreau). Ca trasaturile si firea omului sunt oarecum exprimate de felul in care arata.
Sa zicem asa: barbatul ideal (pentru mine) are ochii vii, un zambet care te face sa ramai o clipa in plus uitandu-te la el si maini expresive.

Daca ajungem insa la suflet, e mult, mult mai clar.
Obligatoriu:
– e bun (bunatatea vine la pachet cu onestitatea, parerea mea)
– e destept
– imi ofera tipul de afectiune care-mi trebuie (asta nu stiu sa explic; dar prespune sigur niste liniste, echilibru, incredere); + poate sa primeasca si sa se bucure de felul de afectiune pe care pot sa-l ofer

Facultativ, dar important pe termen lung:
– rezoneaza cu tipul meu de umor
– imi inspira atitudini mai histrionice decat pornirile mele standard (pentru ca mie imi place de mine mai mult cand ies din starea mea obisnuita… si un partener in preajma caruia mie imi place mai mult de mine, e de apreciat, nu? :))
– aude ce ii spun din prima (hai, maxim a treia oara)
– ma lasa sa-mi vad de ale mele (daca nu-s si ale lui);
– nu cere socoteala (la atitudinea fata de mine si fata de altii ma refer, nu la nota de plata de la masa); intelege firesc (nu pentru ca-si impune sa fie politicos) oameni diferiti; nu-i deranjat de diversitatea prietenilor mei
– apreciaza macar in linii mari aceleasi mancaruri ca si mine (asta nu-i obligatoriu… dar imi place ca atunci cand fac mancare sa fie toata lumea multumita, …si vorbesc de ideal, nu? :))
– nu vrea sa ma ingrase si, in general, nu conteaza pe faptul c-o sa ma schimb.
– imi lasa un coltisor care sa fie doar al meu (asta am mai zis-o odata, sub alta forma, dar e importanta :)).
– ma vede frumoasa (asta cred c-ar trebui trecuta la obligatorii:))
– se implica in … implementarea activitatilor domestice pentru ca i se pare firesc sa fie asa, nu pentru ca ‘vrea sa ma ajute’;

Tot la obligatorii: Este atras de mine si ma atrage sexual. Ma iubeste si il iubesc.

Pentru ca lucrez la ACCEPT ;), imi permit sa fac o succinta referire si la femeia ideala: Ally McBeall (ma refer la personaj, d-aia nu mai dau alte detalii). (Sa nu intelegeti ca-mi plac femeile blonde, slabe, cu sanii mici, gura mare… e doar o coincidenta; pana la urma, DOAR sufletul conteaza :)).

Categories: eu

Leave a Comment