Motive pentru care va enervati

S-a demonstrat stiintific ca oamenii se cearta de 2.455 de ori pe parcursul unui an. Studiul s-a efectuat pe un esantion de 3.000 de oameni. El a scos la iveala mai multe lucruri cu privire la certurile pe care cuplurile le au. De obicei, in luna decembrie apar cele mai multe certuri. Problemele financiare reprezinta un motiv de cearta pentru multe familii.

Inafara de acest motiv lenea, pasivitatea, deziteresul partenerului si flatulatiile nocturne sunt alte motive pentru care oamenii ajung sa se certe. Numarul certurilor este in crestere in luna decembrie pentru ca oamenii obisnuiesc sa aiba discutii contradictorii datorita curateniei din casa, a cumparaturilor si a cadourilor de Craciun.

Se pare ca oamenii se supara mai repede pe partener atunci cand acesta se joaca pe telefon si nu-i acorda atentie celuilalt. Tot in aceasta perioada a anului, oamenii tind sa fie mai interesati de tabieturi. Certurile pornesc chiar si in situatia in care unul din parteneri nu-i spune celuilalt „multumesc”, „poftim” sau „te rog”. Pentru a trece cu bine peste aceasta periaoda, cercetatorii recomanda cat mai mult calm, precum si un consum moderat de alcool. De asemenea, ei mai recomanda si ca persoanele dintr-o relatie sa dea dovada de autocontrol.

Categories: eu

Leave a Comment