Miss şi Mister Profesor

O zi nasoală, cu ore nefăcute şi petrecute pe la ghişee unde afli ce e aia civilizaţie comportând diferit de toţi ceilalţi.

Profesori care nu sunt de găsit, care nu vor să vină, etc… Am descoperit rolul adevărat al băncilor din curtea facultăţii. Pe la ora 16:00 situaţia s-a schimbat: făcurăm noi un curs care prin definiţie nu pare foarte promiţător (Bazele statisticii) dar s-a arătat a fi înviorarea de care aveam nevoie.

Domnişoara profesoară are şi master în Marketing si Management cu o notă dinaia de nu există (9.91), motiv pentru care ştie cum să vorbească cu cei de pe alt nivel ierarhic… şi din momentul începerii discuţiei păi durează nene. S-au permis ceva glume, multe râsete… majoritatea din motive complet diferite decât glumele. Alt motiv de bucurie tot la cursul ăsta a fost că în anul precedent doar patru elevi au picat din patru sute… procentaj bunicel ai spune, problema e că am găsit deja trei vizaţi şi n-aş vrea să-mi rezerv ultimul loc liber? . Pentru stilul ei devine candidată la miss.

Apoi vine nene altă oră magică la o oră de-a dreptul magică. Şi na, se prezintă la seminar un nene profesor, se face o tentativă de prezenţă, se lămuresc probleme administrative… şi toţi plecăm.

Categories: eu

Leave a Comment