Ma dor urechile

Abia m-am intors din ´tari straine´… si sunt partial surda. Stiu ca multa lume are senzatii diverse si nu neaparat placute atunci cind zboara cu avionul, dar, credeti-ma, la mine e mult mai rau. Mai ales la aterizare, ma dor urechile ingrozitor (sint ca elefantul pe care-l durea urechea, dintr-una din cartile de colorat ale copilariei mele: ma tin cu amindoua miinile de urechi si nu mai vreau sa vad pe nimeni in jurul meu.)

Pe linga durerea constanta (care ar fi oarecum suportabila), mai am parte de ´junghiuri´, acute, care-mi merg pina pe undeva prin git. Iar dupa aterizare ma simt aiurea inca macar o ora… si nu mai aud corespunzator. Azi am avut parte de 2 aterizari si, dupa 3-4 ore de la ultima inca am o durere surda (si mica) de urechi, iar auzul mi-e (cum ziceam si mai sus) relativ ´incapacitat´.

Apelez la bunavointa si cunostintele voastre … stie cineva ce pot face data viitoare ca sa trec prin aterizari fara dureri crunte de urechi? Privind retrospectiv la experiente aterizatoare, pot declara ca nu prea conteaza nici dimensiunea avionului, nici daca-s racita sau nu. De durut urechile, tot ma dor.

(Astazi am mai vazut pe cineva care se tinea de urechi, la fel ca mine. Recunosc ca, inainte, credeam in unicitatea mea :), si-mi imaginam ca-s singura care trece prin asta. Vazind acum ca poate sintem mai multi cei aflati in aceasta situatie, am inceput sa sper ca poate exista si un leac. si unul dintre ´ceilalti´ l-a descoperit. si mi-l spune si mie/noua.). Merci 🙂

Categories: eu

Leave a Comment