Loganul meu vorbaret

Loganul meu vorbeste. Da, da, vorbeste. Si ce-mi spune el intr-o zi asta vara: ‘mnealui, am eu impresia sau plecam in vacanta? Plecam, ii raspund. La care il vad ca se incrunta si-mi zice: cred ca n-ai de gand sa ma faci iar de ras, sa se uite iar toata lumea la mine ca la urs cu bagajele alea ingramadite sus pe portbagaj.

Cred ca n-ai uitat cum anul trecut, chit ca le legasesi cu fel de fel de franghii, incepusera sa se-mprastie pe sosea. Si vad ca ai si ditamai caiacul. Ia uite, si biciclete! Unde crezi ca o sa le pui pe toate? Ai vazut si tu, continua el, alte masini cand pleaca in concediu, au deasupra lor cutii speciale pentru bagaje, puse frumos, pe bare transversale… Pentru caiac, pentru biciclete, exista de asemenea, suporturi speciale.

Ma uit la el si ma-ntreb: sa-i spun, sa nu-i spun? Hai sa-i spun, sa nu-l supar, mai stii, daca-mi face vre-o figura si-mi spune ca sanchi, l-a lasat bateria sau mai stiu eu ce si nu mai porneste? Mai baiatule, mai Loganul lui tata, cat te dai tu de destept, de unde crezi ca am eu caiacul? De unde am eu bicicletele? Ai auzit de Aventuria? Vezi ca nu stii?

Aventuria este cel mai complex centru de inchiriere si vanzari echipament sportiv si solutii de transport. Aha, parca incepi sa mai vii de acasa, nu-i asa? Stai sa vezi ce cutie portbagaj ti-am pregatit! Atlantis se numeste si e mare, spatioasa, aerodinamica. Si stai linistit ca ti-am luat si suport de biciclete. Ca doar nu-ti imaginai ca n-am grija de tine? Anul trecut nu stiam de Aventuria dar acum, sa vezi tu ce mandru ai sa te dai, sa vezi tu ce-o sa te mai umfli in pene cand o-ntoarce lumea capul dupa tine pe strada.
Asa cu Loganul meu vorbaret. Ar fi el baiat bun dar de multe ori il ia gura pe dinainte.

Categories: eu

Leave a Comment