Ironia sortii

Azi noapte am visat ca cineva imi hackuise blogul. Aspectul era acelasi numai ca adaugase niste butoane colorate foarte strident care nu se potriveau deloc cu culorile blogului, si erau articolele respectivului peste tot si categoriile erau impartite si era ciudat rau.

Undeva in sidebar scria numele hackerului pe sub un articol sau ceva : ” by Moli” parca scria. In fine. Apoi m-am trezit si am deschis calculatorul si ii spuneam lui Alex ca am visat ca cineva imi hackuise blogul, si cand am intrat, chiar era hackuit!!

Apoi m-am trezit de-adevaratelea, dar n-am intrat imediat pe blog, stiam ca doar visasem. Bun. Acum, care e ironia. Mai demult am primit un mail de la cineva care imi spunea ca din cauza unei greseli a dat de parola unui cont de-al meu de pe un site si ca sa-l contactez sa-mi dea parola noua. Nu m-am grabit ca nu intrasem de mult pe respectivul site si am zis hai lasa altadata.

Astazi m-a contactat adminul siteului in legatura cu un mail dat de pe contul meu dar care nu era dat de mine si in fine, o intreaga incurcatura, nu asta conteaza de aia nu am dat nici nume ca nu asta urmaesc eu, scandaluri sau ceva de genul.

M-a intrigat ca am visat ca cineva isi pusese blogul peste al meu si eu nici macar in Dashboard nu puteam sa intru. De ce m-a intrigat atat de mult? Pentru ca totul s-a intamplat intre bloggeri. Eh, asta e, trecem peste.

Ma mir cum de n-am visat de treaba cu Banc Post..

Categories: eu

Leave a Comment