In miez de noapte

Aceia dintre dvs care beneficieaza zilnic de compania unei sotii gravide si/sau ticaloase stiu foarte bine ca singurul hypermarket deschis nonstop in Bucuresti este Real. Ala fara egal. Daca v-ati intrebat vreodata cum arata un astfel de S.A. la ora 1.30 noaptea, aveti noroc. Pentru ca m-am aventurat intr-acolo, manat de o pofta de-a dreptul dubioasa de cremvusti. A

sa cum probabil ati intuit, la raionul cu fructe nu era nimeni. Raionul de mancare gatita, care in timpul zilei este plin de gentlemani burtosi, transpirati si infometati, noaptea este populat de gentlemani burtosi, infometati dar nu foarte transpirati.

Culoarul de bauturi alcoolice este asemeni echipei de start a lui Dinamo: doldora de betivi, care mai de care mai galagiosi. Culoarul unde se gasesc apa si sucurile este asemeni bancii de rezerve a lui Dinamo: 3-4 rataciti care intreaba unde e raionul cu bauturi alcoolice.

Apoi, este vitrina de unde se achizitioneaza mezelurile. Lumea isi ia bon de ordine si asteapta. In alte conditii, lucrurile s-ar desfasura fara incidente. Insa, cosul plin de bere si Muscatel atarna greu, noaptea nu mai e asa de tanara si alde Vasilica si compania au si ei o limta, la dracu ! Asa ca, in loc sa-si piarda cumpatul, cei trei, ca la un semn, deschid cate o cutie de Ursus ca sa le treaca timpul oleaca mai usor.

Categories: eu

Leave a Comment