How to be Pimp ?

Dupa cum stiti sunt nascut pe 2 martie, implicit zodia Pesti. Si m-am gandit sa fac o discutie despre calitatile si defectele zodiei avandu-ma pe mine ca punct de reper.

Nativul din pesti, adica eu, este impresionabil si compasiv, bland si amabil, visator si idealist. Are o fire foarte schimbatoare, cu toane si capricii, cu mari modificari de dispozitii de la o clipa la alta, de aceea nu se poate baza nimeni pe el. Nu e in stare sa spuna adevarul crud in fata ci o face cu multa discretie si subtilitate, disimulandu-se in spatele multiplelor masti sau personalitpati pe care le poate dezvolta. Pana aici au nimerit-o baietii astia, nimic de zis dar ma regasesc si probabil ca si alti nativi din frumoasa noastra zodie … sau nu ?

Acum sa incepem cu partea nasoala … defectele. Pai, primul defect este ca nativii din zodia Pesti au gura mare, dar gura mare rau. Pestele este si un mare indolent. Daca sufera un esec nu sta sa se intrebe de ce s-a intamplat astfel, el pur si simplu sare in alta barca. Daca a tradat, va deveni cinic, sustinand ca esenta vietii este sa fii diabolic. Daca a mintit, va decreta ca a fost o minciuna necesara sau pur si simplu va renunta la anturajul celor mintiti. Foarte sceptici in ce priveste ziua de maine, Pestii pot deveni egoisti, autoritari, nesabuiti. Vor sa castige astazi totul. In general nu le place munca si prefera sa faca teorii asupra muncii. Viseaza la eficienta ideala. Acum, cine ma cunoaste stie ca sunt cea mai mare ” lepra de om ” cum ar spune fostul meu domn diriginte sau ” lenea in persoana ” cum ar spune iubita mea mama. Sau ca sunt un egoist, totul mi se cuvine, pe sistemul sunt cel mai bun deci merit ce-i mai bun. Pestele este si un mare prefacut, dar nu stie nimeni aceasta pentru ca se preface foarte abil. El duce de fapt o viata dubla: viata lui si numai a lui… si cea pe care o ofera cu falsa ingenuitate si sinceritate celorlalti. Oricate destainuiri ar face, nu se va destainui niciodata in intregime. Pestele este total lipsit de vointa constanta. Orice efort de durata ii este imposibil. Va renunta si se va refugia in prima filozofie care ii va spune ca acel efort era absolut inutil. Pam pam , iar au nimerit-o … cateodata sunt un ciudat si jumatate. Defapt decat 1 singura persoana ma cunoaste cu adevarat, in rest doar franturi din mine. Si pe aceasta cale ii multumesc pentru ca mi-a fost alaturi la bine si la greu. Si lista defectelor poate continua dar in mare parte defectele de mai sus ma caracterizeaza.

La categoria calitati … va las pe voi sa le descoperiti 😀 .

Si la partea sentimentala o sa va vorbesc din perspectiva mea … nu a celor a baietilor care se ocupa de astrologie si alea alea. Mi se pare mai logic sa va vorbesc din perspectiva mea decat a lor. E capabil sa se daruiasca total si sa se sacrifice pentru partenerul sau, dar cere mari dovezi de dragoste de la celalalt, avand nevoie de mangaieri, incurajari si de alintari. Adeseori poate profita de pe urma acestei nevoi exagerate de grija din partea partenerului. Tristuts dar adevarat … sa continuam. Daca este nefericit, se refugiaza in vicii, ajungand sa se autodistruga si sa se imbolnaveasca. Aici trebuie mentionat insa ca aceste vicii nu dureaza o viata, poate doar cateva zile, maxim o saptamana. De obicei am fost un partener tacut, la locul meu si discret … nu prea mi-a placut mie sa ma dau in stamba. Cine ma cunoaste in real life, cunoaste. Sunt un mare nehotarat … niciodata nu am stiut ce am vrut.

Categories: eu

Leave a Comment