Formele voluptoase

Subiectul “forme voluptoase” a creat mai ales in ultimii ani controverse majore in “taberele” de femei. Pro, contra, cui ii pasa?

Ideea este ca in momentul de fata exista extremele: “scobitori” si “gelatinoase” (si nu.mi cer scuze entru termeni). O balanta, ceva, a? Nu? Nu se poate huh….?

S.a dovedit, nu doar prin studii, ca formele voluptoase atrag ochiul si inteersul celor din jur mult mai mult decat a bunch of bones. Si aici nu vorbesc despre “gras si frumos” cum spun batranii sau “gras, urat si gelatinos” cum spun eu. Personal grasimea in sine nu m.a atras niciodata; poate datorita profesiilor pe care le.am avut, poate datorita simtului estetic, poate who knows…

A nu se intelege ca in acest post vorbesc despre persoanele care au probleme de sanatate si nu pot slabi sau despre cei slabi care avand arderile foarte bune nu se pot ingrasa oricat ar manca si oricat s.ar stradui. No way. Vorbesc despre persoanele care “ingurgiteaza ca migu’ ” junk food, nu au vointa de a slabi dar in schimb stiu sa isi planga de mila sau pur si simplu gasesc scuze pentru halul in care arata… Patetic!

Sa revenim 🙂 … Ce parere aveti daca va spun ca astazi vom avea in meniu “una bucata” figura bine conturata, buze pline, piele ferma si fina, sani marime medie bine conturati de la natura, sexy, talie de viespe, abdomen lucrat moderat, putin de tot pufos, coapse… ohh coapsele… rotunjite, pline, perfecte, ferme dar moi in acelasi timp, placute la atingere si picioare puternice si zvelte, cu o linie senzuala si wild in acelasi timp, avand oricand suficienta forta sa te cuprinda foarte bine intre ele…. Hm? cum suna? 😀 Ok aduc un servetel pentru bale…

Desigur, nu toata lumea poate arata asa… Nu este la indemana oricui fie ca este vorba de metabolism sau de vointa… Iar cele care aud de sau vad un asemenea specimen doar critica…. “aaaa tzoapa aia? curva aia? nu vezi ce urata e? si mai sta si cu nasu’ pe sus! ha!” 🙂 )))) EEEhhh cine spunea de strugurii aia acrii bine mai zicea…

Stiti ce e mai trist? Persoanele care se complac… Persoanele neinteresante, care niciodata nu aduc nimic nou, care isi traiesc viata cu dorinta ascunsa se a fi intr.un fel sau altul dar nu sunt in stare de a pune piciorul in pragul propriilor baricade…

Stiu ca sunt persoane care au invatat sa se accepte asa cum sunt. Dar de asemenea mai sunt persoane in continua schimbare, persoane dinamice, nemultumiti carora li se da mai mult pentru ca stiu sa IA mai mult de la viata. Din ultima categorie fac eu parte.

De ce acest post? Nu pentru a baga unghii in gat ci pentru a accentua feminitatea si frumusetea la care majoritatea femeilor tind.

The point is: nici prea slaba nici prea grasa… asa cum iti sta bine, plus putina culoare, putina transparenta, putin aranjament in “gradina” fiecareia si lumea va fi mai frumoasa 😉

Arabii spuneau “daca ma insor vreau o femeie care sa.mi umple patul”, asta era idealul lor de frumusete. Femeile grasute se unduiau minunat pe ritmul muzicii orientale, erau senzuale, aveau ce arata. Dar a se face diferenta intre genul acela de femeie plinuta, mai mult masiva decat grasa, si femeile de prin partile noastre care sunt mai mult grase deca masive, o imagine nu prea placuta ochiului.

Pe de alta parte domeniul modei a promovat scheletul. Aici este o conceptie putin gresit inteleasa: creatorii de moda au folosit manechine extra slim pentru a scoate in evidenta haina si nu modelul in sine. Important era articolul vestimentar, nu conta foarte mult ca statea ca pe gard. Fetele de pe cat-walk luptau sa fie cat mai slabe si incet-incet, imaginea lor a devenit un val inca neincheiat desi anorexia a provocat multe morti, spitalizari si vieti distruse.

Sunt femei care inca iau ca etalon de frumusete fotomodelele lumii si din fericire s.a dus moda anorexicelor (in mare parte), acum se “poarta” corpul bine conturat, cu forme rotunde si placute vederii dar care inca par inaccesibile unora (nu de futut ci de aratat asa 😛 ).

Fetelor aveti ambitie si faceti in asa fel incat sa fiti sanatoase si frumoase. Daca aveti grija de interior veti straluci la suprafata 😉 continuati sa fiti niste flori si zambiti cand va vedeti imaginea in oglinda.

Categories: eu

Leave a Comment