Forever lasting jos-de-pe-topica moments

Daca ieri toata ziua am avut obrajii umezi din cauza ploii,seara i-am avut umezi din cauza lacrimilor.

Trebuie sa ne pregatim pentru suportarea consecintelor.

Am ras,am vorbit,am uitat,am stiut,am simtit,am iubit.

Ieri probabil,s-a terminat tot si a inceput restul.

Lulu,te rog sa ma ierti pentru mesajul de ieri si nu,nu puteam sa iti spun la telefon ca inca nu se intamplase tragedia.Am luat hotararea aia pentru ca m-am gandit ca ne va fi mai usor .Nu ti-am spus ca te iubesc pana acum,tocmai ca acum cand pun punct sa nu spui ca te-am mintit,sau am spus vorbele alea doar de dragul de a le spune.Sper sa nu intelegi gresit,e vorba ca esti prea departe de mine,si de exemplu acum,cand as fi avut mai multa nevoie de tine,nu am cum sa te iau sa fii langa mine.Iar telefonul sau internetul nu ma incalzeste prea mult.

Iti scriu aici,pentru ca nu stiu cand vom mai avea ocazia sa vorbim in timp real si pentru ca aici e locul unde pot sa-mi vars vrutele si nevrutele fara sa comenteze nimeni nimic.

Cat despre cititorii mei,stiu ca de multe ori sunteti confuzi in legatura cu multe dintre posturile mele,pai de aia am fost numita cea mai controversata bloggerita nu?

Ei bine,din pacate o sa va spun,ca nu o sa mai am cum sa dedic atat de mult timp blogului.El va ramane Blogul Chibretei,insa frecventa posturilor va fi mai mica.Dar mai bine putin si bun decat mult si prost nu?

Categories: eu

Leave a Comment