Dupa ploaie vine soare

I had a really good day today!

Chiar daca m-am trezit la 6:30 dimineata,pentru ca trebuia sa vina un coleg la mine sa facem proiectul la info,si n-a mai venit.

Nici de primele ore nu aveam chef,nici de a3a care era franceza,si nici nu-mi facusem tema..Plec spre scoala,intr-un final.mergand agale spre metrou,imi ridic uspr privirea,si dau de el.Un prieten foarte drag,chiar imi lipsise.Nici daca premeditam intalnirea nu iesea asa bine.Am stat la doua taclale cu el,si am plecat fericita spre scoala,caci el chiar era un motiv ca eu sa zambesc.

La scoala,biensur ca madame professeur de francais a absentat aujourd’hui. Am facut ora,adica n-am facut-o cu psiholoaga scolii,care mi-a fost invatatoare.Super tipa,am discutat depre ora de psihologie si despre al nostru domn profesor care nu ne preda ce trebuie desi exista elevi interesati de materie.

Urmatoarea ora,matematica,nimic interesant,exercitii,chestii socoteli.Am aflat despre alocatia ca vom primi file pana in decembrie,iar din decembrie vom primi alocatia prin posta.Ca pensia.Super

Dupa matematica,geografie,test.Bababiba,ne anunta d-na diriginta,ca geografie nu se face.SUUUUUPER.In ora de geografie i-am facut unei colege un eseu la biologie intrucat ea nu-si scrisese eseul ieri.Dupa ce i-am terminat eseul m-am pus pe citi la chimie,ca dadeam test,eu si vreo 4 colegi care absentasem in ziua testului.

Vine ora de chimie,d-na profesoara: “Vai,ce jeg,uitati-va si voi ce a lasat d-na profesoara pe catedra“.O alta profesoara,facuse niste experimente,si lasase numai resturi pe catedra laboratorului,in plus in chiuveta mirosea a sulf de-ti muta nasul din loc.Am pierdut timpul cu stersul meselor cu spirt.N-am mai dat test.SUPER

Plec de la scoala cu o colega,o sun pe mama sa vad ce face,imi zice ca e in zona,si ca vrea sa ne vedem.Bun,ma intorc din drum,ma vad cu ea,si ma duce la cumparaturi.Nu prea suport eu shoppingu’,si mi se urcase sangele in cap din cauza domnisoarei din fata mea care statuse aproximativ 20 de minute sa probeze vreo 6 perechi de blugi,dintre care a cumparat doar una.gasesc si eu o pereche de blugi,o probez,o iau si plec.Repede ca bunaziua.Mama zice: ” Hai sa si mancam” . Am mers,am si mancat,ne-am mai plimbat,si am ajuns intr-un final acasa.

A fost o zi lejereanu asa. Chiar nu ma asteptam.Adica,era si timpul sa ma bucur si eu ,chiar daca au fost niste lucruri marunte.

Categories: eu

Leave a Comment