Din viaţa de zi cu zi

În ceea ce priveşte fericirea, pot să spun că sunt fericit. Sunt iubit, de bani nu duc lipsă, prieteni/prietene am, pe scurt, am de toate.

Totul merge bine în viaţa mea, numai un lucru mă deranjează… TIMPUL.
Cum fac, cum nu fac, ajung să nu pot face în decursul unei zile tot ce trebuie să fac sau ce mi-am propus să fac.

De aceea întrebam în articolul trecut dacă “să mă las sau nu de blogging?” şi n-o să mă las, dar probabil nu voi putea scrie zilnic, dar e posibil să scriu într-o zi mai multe articole. Timpul meu e preţios pentru că trece repede şi e tot plin de ocupaţii.

Dimneaţa merg la şcoală… ore de la 7:30. Vin acasă la 14:30 sau 15:30… depinde de câte ore am într-o zi (6-7 + naveta). Acasă vin obosit şi trebuie să dorm… apoi merg la sală… şi apoi învăţ. Când sunt odihnit îmi fac lecţiile înainte să merg la sală şi după sală stau şi eu pe computer… e destul de dificil pentru că sunt adormit mai tot timpul.

Oboseala asta mă face praf… la ore nu sunt capabil să fiu nici măcar 70-80% atent… sunt foarte puţin activ şi din cauza asta nici notele nu vor creşte.

Ce soluţie aş putea găsii? Să mă las de sală ar fi cea mai bună soluţie pentru că majoritatea oboselii vine de acolo, dar nu am de gând să mă las acum…

RUTINA ZILNICĂ…

Care e capabil să-mi dea o soluţie pentru a nu mai fi aşa obosit şi să mă pot organiza mai bine?

Categories: eu

Leave a Comment