Dezamagit de RAT 2

Credeam ca se poate. Credeam ca romanii nu vor vota un act artistic atat de slab !
Gogu’ asta a reusit sa castige cu un truc de doi lei. A venit cu chestia asta numita mentalism si a ghicit raspunsurile juratilor intr-o emisiune de TV! Wtf ! Chiar daca sunt 99% sigur ca nu a fost regie ci doar un truc ieftin, fiind la TV e logic ca lasa loc de interpretari! Toti care nu il vroiau pe el castigator vor spune la unison ca a fost regie iar chestia cu moartea si inima oprita sa o mai arate o data la Mos Craciun.

Pacat ca s-a votat asa. Desi Andi spune pe blogul lui ca nu se crede in stare sa influenteze publicul, eu zic ca a facut-o. Nu doar el ! S-a votat asa deoarece juriul a recomandat asa. Rog pe cei multumiti de Gogu’ sa se mai uite o data la prestatia lui din finala !

Cum arata topul meu :
1. Vasilica Gogea – nu sunt fan al lui, dar omu’ o facut un super-show in finala.
2. Trio Z – si astia au avut un show frumos
3. Mihai Petraiche pentru ca e foarte talentat

Pentru ca a iesit taranul de Gog nu cred ca o sa ma uit la sezonul 3. Am ramas cu un gust amar dupa ce a castigat asta si desi nu cred ca a fost regie, nu pot sa imi scot din cap ideea ca premiul a fost acordat lui Gog inainte sa inceapa finala. Nu pot! Pur si simplu!

 

LE  : pe toate forumurile, site-urile , sunt oameni dezamagiti de Gog asta. Intrebarea e : Cine l-a votat fratilor daca toti sunt dezamagiti de el ?

Categories: eu

Leave a Comment