De ce urasc Valentine’s Day ?

Pentru mine ” Valentine’s Day ” este, indiferent de situatie, un mare calvar. Daca am pe cineva alaturi, careia as vrea sa ii arat dragostea mea, ideea in sine ca sunt obligat imi taie orice chef. Caut lipsit de chef un cadou, nu pentru ca imi face placere ci pentru ca ar fi penibil sa nu-i iau unul. Ea, probabil, la fel. Sfarsim apoi ziua prin a face … tema la mate, pentru ca trebuie. Si adormim fiecare pe jumatatea lui de pat pentru ca in sfarsit “avem voie”.

Si in plus de asta este o sarbatoare imprumutata. Dar fratilor ceva romanesc nu avem. Nu stiu, ziua cuplurilor romane, ziua romancelor sau ceva de genu.

M-am saturat sa dau flori pentru ca este 14 februarie. M-am saturat sa ma sufocati cu emisiuni la radio sau tv despre Valentine’s Day. Nu trebuie sa inventati o zi sa-i ziceti prietenei,amantei,prostituatei ” te iubesc “. In fiecare an de 14 februarie facem diabet. Toate bomboanele trebuie sa fie in forma de inimioare. Totul este pe baza de inimioare.

Bonus daca iesi pe strada si nu ai prietena, toata lumea se uita ciudat la tine, in schimb daca ai prietena totul decurge normal, nimic deosebit. Probabil un barbat frustrat, crispat, disperat de aceasta sarbatoare o sa-i dea prietenei lui o felicitare in care scrie : ” Vaco ” sau ” I lav you fa ” .

Per total ” I hate Valentine’s Day _|_ ” .

Categories: eu

Leave a Comment