De ce suntem inconsecventi si ne lasam distrasi atat de usor?

Esti interesat de o persoana imediat cum iti capteaza atentia,cum te intriga.Incepi si tanjesti dupa ea si iti doresti sa fie si ea interesata de tine.Esti agitat si te zbati sa o faci a ta.Pana cand?

Pana cand reusesti si o faci sa se indragosteasca de tine,apoi stii ca e a ta si esti ata de increzator in fortele proprii incat simti ca nu mai e nevoie sa te lupti ca sa o tii aproape.Tot interesul pentru ea a disparut.De ce?

De ce suntem inconsecventi si ne lasam distrasi atat de usor?

Nu scriu despre chestii de genul asta ca sa aflu raspunsuri de la voi.As fi superficiala.Vreau sa experimentez pe piele mea si sa gasesc singura raspunsurile la intrebarile ce ma framanta.Ce am scris mai sus nu sunt intrebari care nu ma lasa sa dorm noaptea,sunt proiectii ale gandurilor mele.Ce incerc eu sa fac,este sa va pun pe ganduri si sa va oferiti voua raspunsurile pe care poate nu le-ati gasit inca.

Am impresia ca am cam zbarcit-o cu postul asta si mai cred ca din cauza oboselii probabil am senzatia ca nu m-am facut bine inteleasa,sau ca n-am reusit eu sa ma exprim prea bine.

Categories: eu

Leave a Comment