Cum poti debloca un telefon Samsung Galaxy?

Când achiziționați un smartphone, dispozitivul este de obicei blocat în rețeaua operatorului. Asta înseamnă că telefonul poate funcționa doar cu operatorul de la care ați cumpărat telefonul, chiar dacă este compatibil cu o altă rețea.

Din păcate, în timp ce deblocarea unui dispozitiv Samsung Galaxy de la un operator nu este neapărat grea, nu există nicio modalitate de a face acest lucru singur. Veți avea nevoie de ajutor, fie de la furnizorul de servicii, fie de la un terț.

Obțineți numărul IMEI
Indiferent de ruta pe care o alegeți pentru a debloca operatorul Samsung Galaxy, veți avea nevoie de numărul dvs. IMEI pentru a începe.

Acest lucru va funcționa indiferent de modelul pe care îl deblocați, de la S3, S4, până la S8 și toate modelele Samsung Note:

1.Deschideți aplicația de telefon la tastatură.
2.Atingeți aceste caractere și numere în această secvență exactă: * # 06 #
3.Telefonul dvs. va merge imediat pe un ecran cu numerele IMEI și MEID. Notează-ți cel de sus, numărul IMEI. 4.Scrieți totul în jos, dar rețineți că, de obicei, aveți nevoie doar de primele 15 cifre
Atingeți OK pentru a reveni la ecranul tastaturii telefonului.

Urmatorul pas este sa accesati pagina unlock samsung, un serviciu care te ajuta sa-ti deblochezi telefonul rapid si gratis.

Aveti nevoie doar de codul IMEI, in 3-5 minute puteti obtine codul de deblocare pentru reteaua dorita.

Categories: eu

Lasă un răspuns