Cum aveti grija de frigider?

Cu toate ca frigiderul ar avea nevoie de atentia voastra, nu sunt multe persoanele care se ocupa de ingrijirea acestuia. Pentru a preveni efectualele defectiuni, dar si a inlatura unele bacterii aparute in frigider, va trebui sa tineti cont de cateva sfaturi cu privire la curatarea si folosirea acestuia. In primul rand, nu ar trebui sa depozitati in frigider produse umede.

Ele nu vor face decat sa imprastie un miros neplacut. Nu introduceti in frigider legume si fructe ude. Spanacul, salata si ceapa se pot strica foarte repede in frigider. Inainte de a le introduce in frigider, este important sa spalati legumele si fructele, astfel incat sa nu le introduceti cu oua de insecte sau chiar cu viermi. Nu uitati sa le stergeti cu un prosop curat si sa le puneti la uscat inainte de a le introduce in frigider.

Foliile si caserolele sunt indicate pentru a fi folosite, astfel incat unele produse sa fie conservate mai bine. Inainte de a spala frigiderul, scoateti toate partile demontabile ale acestuia. Fiecare parte se va spala cu apa si detergent, iar apoi se va pune la uscat. Puteti folosi chiar si bicarbonat de sodiu pentru a indeparta mirosul neplacut din frigiderul vostru.

Categories: eu

Leave a Comment