Cosmar obsedant

Aveam 10 ani pe cand tata murise intr-un accident de masina. Luase cu el totul, fericirea mea, a mamei, a prietenilor. Nicio vorba sau vreun gand n-a putut sa aline suferinta lasata in suflet. Chiar daca eram prea mica, eram in stare sa inteleg. Parintii mei s-au purtat intotdeauna cu mine ca cu un adult, dar nu in sensul rau. Pe langa relatia de prietenie dintre noi, una stransa, nu uitasem ca sunt copilul lor.

Nu am reusit sa-l plang pe tata atunci cand a trebuit. Am fost nevoita sa stau langa mama s-o pot linisti. A fost un cosmar pentru mine. Dupa un timp am inceput sa ma impac cu ideea ca dupamiaza in timp ce imi fac temele n-o sa-i mai fac masina parcata in fata casei si cand intru in casa cand vin de la scoala, el nu mai e acolo sa-mi spuna ” Pup o fata” .

La 12 ani cand mama s-a recasatorit cu Lucian. Ne intelegea suferinta si nu urmarea sa-l inlocuiasca pe tata. Stia sa ne surprinda pe amandoua cu cadouri mici si dragute. Se purta ciudat de bine cu noi, mai ales cu mine.

Aveam 14 ani cand m-a atins prima data. Atunci am simtit ca il urasc pentru prima data. S-a intamplat de mai multe ori apoi. Imi spunea ca o sa ma violeaze si apoi o sa ma omoare daca ii spun ceva mamei si va face sa para ca o sinucidere. Induram orice ca s-o vad pe mama fericita, orice.

La 15 ani am devenit o rebela. Fumam impreuna cu colegul meu in podul casei in timp ce ascultam melodiile bolnave ale lui Marlin Manson. Incepuse sa-si piarda controlul asupra mea, chiar daca mai existau nopti cand venea la mine in camera si-mi mangaia coapsele. Il amenintasem ca daca nu inceteaza ori moare in puscarie ori moare de mana mea.

Au mai durat 2 ani toate cosmarurile din cauza lui Lucian. Intr-o seara a venit nervos de la munca si eu i-am ars o replica acida. In noaptea aceea si-a batut joc de mine in ultimul hal. Fusese cireasa de pe tort. Nu-mi mai pasa daca mama o sa sufere si dupa pierderea lui, dar eram pornita sa-l distrug. M-am dus prima data la medicul legist care mi-a legalizat un act care dovedea ca fusesem agresata sexual, apoi m-am dus la politie.Prima expresie a fetei mamei mele cand a vazut politia la usa si pe Lucian fiind interogat a fost de scarba.

Lucian era un om puternic,cu bani.Procesul a durat 1 an si jumatate.Eram demoralizata total si din cauza stresului imi taiasem venele de cateva ori. Tot ce imi doream era sa se termine mai repede, sa pot sa stau linistita acasa. Mama aproape ca innebunise dupa ce si-a dat seama cu ce fel de om isi pierduse 4 ani din viata refugiandu-se intr-o persoana de nimic, un mizerabil.

A reusit sa castige procesul. A mituit procurorul sa spuna ca agresiunile sexuale fusesera provocate de colegul meu. Nu avea rost sa fac recurs, riscam sa ceara daune morale care depaseau buzunarul mamei. Ma distrugeam pe mine..

Acum am ramas doar eu, intr-o casa goala, impreuna cu o mama nebuna care isi pierduse ratiunea de a mai trai. Aproape ca nu ma mai recunostea ca fiind fata ei. In dormitor n-am mai putut sa intru, pentru ca tot ce vedeam era rasul lui de om bolnav in timp ce-mi dadea bluza jos.

Nu puteam sa traiesc cu gandul ca el sta linistit in timp ce eu am cosmaruri din cauza lui. Aveam atata ura in mine..

Pe mama am internat-o intr-un azil pentru ca nu mai eram in stare s-o privesc vaicarindu-se mereu. Eu am fost cea violata, cea de care un cretin si-a batut joc, numai ca sa fie ea fericita!

3 saptamani am stat si m-am gandit la o modalitate de a scapa de obsesie. Nu suportam sa vad niciun barbat apropiindu-se de mine. Intr-o noapte, am luat primul cutit din bucatarie care mi-a cazut in mana si m-am dus la Lucian acasa. Porcul dormea cu o femeie langa el, pariez ca era minora. Am avut grija sa aprind lumina sa stie cine e ultima persoana pe care o vede pentru ultima data.

L-am taiat la gat dintr-o parte in alta, il vedeam cum se ineaca si se zbate sa rosteasca un cuvant. Duduia blonda zbiera ca disperata, nu-mi pasa. Imi facusem dreptate.

Categories: eu

Leave a Comment