Chilotii mei la nasul lor

Ziua care tocmai s.a incheiat a fost una inceputa cu chilotareala… (wtf?!)… ok la modul ca am mers frumusel la posta, am pus chilotii in plic si buh bye panties!

Faptul ca imi vand din cand in cand chilotii mai putin conteaza (veti afla in curand cum dracu’ vine asta), mai interesanta este imaginea destinatarului atunci cand ii primeste… Nu am avut niciodata ocazia de a vedea barbatul care ii cere, mirosindu.i de exemplu. Hehe in imaginatia mea sunt de.a dreptul funny… si e o imagine sad in acelasi timp… un barbat in floarea ultimilor ani de viata (gen 50- 60 de ani), stand pe scaunul neocupat de nimeni altcineva in ultimii ani, cu o pereche de chiloti dantelati in mana, mirosindu.le parfumul sau mireasma naturala (dupa caz), ascultandu.mi melodiile si pentru cateva minute simtindu.se iar tanar, viguros, poate chiar potent, gustand o bucatica de “carne proaspata”, imaginandu.si ca ii fac un dans in pragul usii sau deasupra picioarelor (ca sa nu zic in poala)… si nestiind ca eu mi.l imaginez facand asta.

Mai este cealalta categorie… a laba*iilor care ii cer doar pentru pofta bolnava de a te simti mai aproape cand fac un jack-off… La aia nu.mi place sa ma gandesc.

Dar olzii mei amici… oare ar fi lipsa de bun simt daca le.as cere sa se filmeze cand imi savureaza lenjeria intima? Poate ca da… Deci… cred ca voi ramane doar cu imaginatia si banii.. hmm

Categories: eu

Leave a Comment