Ce mai fac

Ma gandesc. La penultimul articol am remarcat si eu (ca altii poate au remarcat mai demult) ca am ajuns sa-mi povestesc destul de des intamplarile curente (si nu neaparat semnificative) pe blog. (Cand zic asta nu ma refer anume la continutul articolului prilejuitor de revelatie; de intalnirea blogeristica ma bucur in continuare ca am povestit, iar de hotel …ma bucur in continuare ca l-am laudat).

Stiu sigur ca atunci cand am inceput blogul, nu de asta l-am inceput (adica nu l-am inceput ca sa povestesc c-am facut salata de spanac azi… si altele de felul asta). Mi-e c-am ajuns sa scriu ca sa ma aflu in treaba. Sau ca subtitlul de ‘fara obligatii’ nu mai are legatura cu realitatea, odata ce ma simt pesemne… obligata sa postez ceva doar ca sa nu las cititorii fara cuvinte de citit.

Asa ca ma opresc umpic sa ma gandesc. Ma intorc la cele 3 articole pe luna cu care am inceput? Sau scriu in continuare brambura? (nu ma gandesc “cum ar fi mai bine”, ca la intrebarea asta raspunsul e clar dupa parerea mea; mai bine e mai rar. ci ma gandesc “chiar imi place mie sa scriu despre salata?”).

Categories: eu

Leave a Comment