Ce e ăla blogger bun?

Mereu te împiedici de câte ceva… ba trebuie să îţi schimbi tema pentru că e deja prea folosită de alţii şi vrei să fii original, ba sunt zile în care nu ai chef să scrii şi atunci pierzi vizitatori, ba nu ai timp şi tot aşa… deci nu e uşor. Acum depinde şi de ceea ce scrii pe blogul tău!

Şi eu am adesea idei pentru articole foarte faine, pe care cineva le-ar citi cu plăcere, dar dacă nu notez acele idei ajung să să scriu tâmpenii sau să nu scriu nimic. De exemplu, acum nu pot zice că scriu un articol pe care cineva l-ar citi cu plăcere (dacă l-aţi citit cu plăcere să-mi spuneţi ca să mă consolez cu idea că am scris ceva fain) pentru că articolele plăcute sunt de obicei acelea de divertisment sau acelea în care bloggerul îşi dezvăluie geniul.

E ceva ce nu am prea înţeles?
Ce e ăla blogger bun?… e ăla care scrie mult despre viaţa personală? E ăla care îşi bate joc de alţii? E ăla care scrie despre cum se scrie pe un blog (mă refer la blogurile cu trick-uri pentru bloggeri)? E ăla care are articole cu bancuri, glume, păţanii personale amuzante, care te face să râzi? Sau e ăla care are mulţi vizitatori?

… cel care are mulţi vizitatori nu cred că poate spune că e blogger bun doar pentru că are vizitatori pentru că el poate fi unul care scrie pentru SEO, adică despre vedete pentru adulti, proşti din rRomânia (că dinaştia sunt destui şi cel mai rău e când vezi că mulţi caută proşti pe net), ştiri mondene, etc.

Categories: eu

Leave a Comment