Ce am sa fac in continuare ?

Blogul meu sper sa il fac cat mai cunoscut in blogosfera ,acum ca sunt pe domeniu .com cred ca imi va fi mai usor decat imi era pe subdomeniul acela gratuit de la wordpress. Sper ca in curand sa ajung la o medie de minim 100 de vizitatori pe zi ,un numar mic in comparatie cu numerele la care visez eu . Sper sa nu ramana doar vise acele numere,odata o sa apara ele si in statistici .

Pentru inceput o sa inscriu blogul in Motoare de cautare si mai apoi o sa fac multe link exchangeuri penru a ma ajuta la urmatorul update de Page Rank. Sper sa il fac minim Page Rank 2 . Pentru cei care nu stiu , Page Rankul este precum o nota oferita de cei de la Google unui site ,cu cat Page Rankul este mai mare cu atat te gasesc mai usor oamenii pe Google.

O sa caut de asemenea si parteneri pentru banner exchange ,asta se va intampla abia dupa ce o sa am in jur de 50 de linkuri in blogroll,nu vreau sa fac banner exchange cu niste bloguri care nu trec de 50 de vizitatori pe zi si au niste posturi pe ele de te ia cu durere de cap cand le ciesti . Va spun de pe acum si e valabil pentru toata perioada in care eu o sa fiu in blogosfera , nu fac banner exchange decat cu bloguri pe care posturile sunt de calitate.

Categories: eu

Leave a Comment