Ce alimente se pot congela?

Pentru a evita pierderea unor alimente perisabile, este o idee foarte buna sa le congelati. Painea poate fi congelata si mancata mai tarziu fara probleme. Puteti separa feliile de paine in folii de aluminiu si le puteti aseza intr-o punga de plastic. Daca nu veti face acest lucru, feliile de paine se vor prinde una de alta. Ciupercile congelate dau un gust foarte bun preparatelor voastre.

Ele isi vor pastra prospetimea si le veti avea la indemana in orice moment veti avea nevoie de ele. Inainte de a le congela este foarte important sa le maruntesti, feliezi si cureti foarte bine. Le puteti aseza intr-un strat subtire, astfel incat sa fie mai usor de folosit atunci cand le gatiti. Usturoiul poate fi tinut in congelator cu niste ulei pentru o perioada lunga de timp. Humusul poate fi pregatit cu cateva zile inainte si il puteti pune fara probleme la congelator.

El sa va pastra foarte bine chiar si pentru cateva luni. Pentru a preveni uscarea lui, puteti adauga si cateva masline deasupra. Clatitele de casa sunt un desert perfect. Ele pot fi pastrate fara probleme prin congelare. Alimentele calde trebuie sa fie racite inainte de a fi puse in congelator.

Categories: eu

Leave a Comment