Banii nu aduc fericirea?

Banii si fericirea sunt doua lucruri perfect distincte.Banii pot aduce o anumita satisfactie daca asta este ceea ce cauta persoana.Putem gasi deasemenea,fondarea unei familii sau o cariera profesionala care sa ne imbogateasca.Dar niciunul dintre aceste elemente nu aduc fericirea in sine.

Este foarte posibil sa fim fericirit fiind celibatari,saraci,someri.Fericirea este o stare de spirit.Banii pot doar sa contribuie a pune in dispozitie toate elementele favorabile unei bune dispozitii. Deasemenea,banii pot aduce frustrare,atractia castigului poate sa aduca in aceeasi masura stresul si frustrarea.

E cat se poate de adevarat,esti fericit din punct de vedere sentimental,dar nu si pe plan economic.Nu stai intr-o casa cat de cat decenta,si inca mergi cu autobuzul.Asta pentru ca iti lipsesc banii.In cazul asta,banii ar putea contribui la starea la sufleteasca.Dar gandeste-te,din cauza banilor apare invidia,si gelozia si certurile,in cazul asta,banii mai aduc fericirea?

Deci bani,au creat cel mai rau lucru: interesul material.Adica o notiune care nu are deloc de a face cu aspectul uman al..omului-omul nu mai este deloc un om..

Raspunsul meu: nu,banii nu aduc fericirea.Nu aduce neaparat nici tristete.Fericirea nu este nimic altceva

Depinde in mare parte de mentalitatea omului si de ce inseamna “fericire” pentru el.

Pentru mine a fi bogat inseamna a fi fericit,a avea un suflet bogat.

Categories: eu

Leave a Comment