Asa oameni, asa politica

Blestemul Romaniei nu este sa aleaga doar dintre comunisti la conducerea tarii, cum zicea Basescu in 2004, ci adevaratul blestem e ca tara aceasta sa fie locuita doar de prosti.

Imi pare rau si sunt cu adevarat trist cand vad comentariile pe internet ale unor oameni, de fapt a majoritatii lor, cum il sustin neconditionat pe Nastase si pe partidul lui. Eu sunt sustinator al PDL-ului, asa ca acest articol poate fi considerat subiectiv. Zic doar.

Nu stiu ce fel de oameni sunt aceea care pot sustine un om si un partid care :

  •   plagiaza
  •   se sustrage executarii unei pedepse
  •   partid care sustine un condamnat de instanta

E foarte usor sa dai vina pe Basescu pentru tot ! E la indemana. Acest partid “salvator” (uniune), USL, nu mai spune ABSOLUT NIMIC despre programul guvernamental, despre solutiile de iesire din criza, despre situatia economica, despre ce va face in aceste luni ramase pana la alegeri. NIMIC  ! ZERO ! KANCH ! Probabil vor continua sa il injure pe Basescu, iar gloata romaneasca ii va vota din nou. Vor trece 2-3 ani pana cand romanii isi vor da seama ce au facut. 2-3 ani in care putem sa ajungem ca si grecii ! Atunci nu va mai fi Basescu pe care sa dam vina.

Categories: eu

Leave a Comment