Animatie Moldoveneasca In Atentia Pixar

Se pare ca , cei care au postat filmuletele “Tigan”, sunt in discutii avansate cu cei de la Pixar ( Wall-E,How to train your dragon, Toy Story, e.t.c ) , pentru producerea/promovarea filmului “Tigan”!

 

Cele aproximativ trei minute, care au fost realizate până în prezent şi pe care le puteţi viziona pe youtube, reprezintă, de fapt, punctul de pornire pentru primul animat 3D, ce urmează a fi produs. Filmul va purta numele „Ţigan” şi, conform cinemapro.ro, va trebui să fie gata în 2014. ”Ţiganul”, care este povestea lui Gojo, ţiganul vesel şi norocos, a înţeleptului bunic Baro şi a Morţii, plictisită să mai fluture din coasă, i-a impresionat pe cei de la Pixar Disney care s-au arătat interesaţi să investească în producţia moldovenească. 

Scrie : Timpul.MD

Sunt foarte bucuros ca etnia aceasta este pusa in sfarsit intr-o lumina buna de catre niste moldoveni ( nu ma asteptam ca romanii sa fie cei care fac asa ceva ). Oricum , filmuletele sunt foarte amuzante ! Bravo regizorului, echipei si nu in ultimul rand celor de la Zdob si Zdub care au facut muzica.

Categories: eu

Leave a Comment