Am doar 17 ani …

Pana acum toate si frumoase. Dar pe sistemul radem, glumim dar nu parasim incinta urmeaza sa devin ” Adult ” din punct de vedere legal. Avantajul principal : pot sa fac legal tot ce am facut pana acuma ilegal. Dezavantajul major : pot sa ajung legal la mititica.

Eu o sa raman tot acelasi Raducu, plin de viata, tot timpul pus pe glume indiferent prin ce situatii trec dureroase sau fericite. O sa raman tot acelasi copil tampit caruia ii place sa se contrazica din orice. O sa raman tot acelasi care te va face la scor. O sa raman tot acelasi baiat caruia ii e frica sa-i spuna unei fete ca ii place de ea, sau mai rau ca o iubeste. Per total o sa raman ca la 17 ani. Mare diferenta nu este … decat ca acum pot sa fac si eu scoala de soferi, masina alea alea. In orice caz visul meu este sa fac A-ul ( Categoria A pentru Permis Auto) sa-mi cumpar un motor. Si acum sa nu va aud cu ” donator de organe ” bla bla.

Cu mai multe detalii revin dupa ce fac 18 ani sa va spun daca am simtit vreo schimbare majora … Pana atunci numai bine cititorii mei si eventual sa castigati la loto 🙂 .

Categories: eu

Leave a Comment