Alo, 911? Mi-a disparut inspiratia!

Nu stiu fratilor ce se intampla. O fi murit, m-o fi parasit, o fi inca in vacanta, cert e ca nu mai am inspiratie. Nu mai am nicio tragere de inima de ceva timp.

Acum stau si ma gandesc de ce. Ce s- o fi intamplat, si daca o fi Habibi de vina. Oare a devenit Habibi blogul meu? De fapt nici blogul parca nu ma mai lasa sa scriu. Imi aranjeaza randurile aiurea, primeste spamuri iar. O fi in toane proaste.

Eu sper sa-mi revin cat mai curand sau daca nu sa fac ceva in privinta asta. Nici macar idei din alea ciudate pentru povesti nu mai am.

Stateam zilele trecute intr- o pauza si vorbeam cu colegii despre fenomenul chibreta.com s despre faptul ca n-as fi in stare sa-l il inchid la un moment dat daca s-r intampla ceva asa ipotetic vorbind. La cat suflet am pus in cuvintele astea toate si cate ofuri mi-am varsat prin taste, pur si simplu bucatica asta de spatiu virtual contine mult prea multe ca sa fie pierdute. Si cand spun de blog nu ma refer doar la ce e scris ca articol. Ma refer la aspect, la comentarii, la poze, la tot.

Deobicei nu renunt usor, asa ca o sa fac bine sa ma apuc de treaba. Mai ales ca am cateva proiecte in vizor si cu clubul de voluntariat. O sa va spun eu mai multe cu ocazia altui post.

Categories: eu

Leave a Comment