About life …

Ce este viata ? Pai sa consultam dex-ul … sinteza a proceselor biologice, fizice, chimice, mecanice care caracterizeaza organismele, faptul de a fi viu, stare a ceea ce este viu.

Nu m-a lamurit deloc si cred ca nici pe voi. Adica pana la urma ce rost are viata. Ne nastem, ne reproducem si murim. It’s so fucking boring. Dar totusi … iar apare un “dar” viata nu e chiar atat de plictisitoare. Cateodata ne simtim nedreptatiti, de ce nu suntem ca x sau y dar pana la urma viata este buna daca stam sa ne gandim.

Si totusi viata esti foarte scurta. Durata de viata in Romanica este de aproximativ 70 de ani … putin daca stam sa ne gandim. Adica eu nici nu simt cand au trecut 3 ani de liceu si peste putin timp o sa fiu major ( pot sa fac legal tot ce am facut ilegal ). Viata e prea scurta sa urasti pe cineva, eventual ii tragi o mama de bataie si te vei simtii mai bine.
Niciodata sa nu uiti de prietenii tai. Cand ai pitici la mansarda ei sunt singurii care te asculta, iti dau sfaturi bune … adica te mai ingrijesti si tu de sanatatea lor , tii legatura cu ei.

In viata asta poti fi suparat doar pe Dumnezeu si pe nimeni altcineva. El este singura persoana care poate suporta supararile tale.

Fa pace cu trecutul ca sa ai un viitor frumos. Personal la sfarsit de 2009 le-am cerut personal scuze tuturor persoanelor carora le-am gresit. Sincer nu ma intereseaza daca m-au iertat sau nu , important e ca am scapat de povara psihologica si pot sa dorm noaptea linistit. Cand murim nu luam nimic nu noi , doar regrete …

Sau alta chestie care ma fascineaza , relatiile secrete. Dom’le daca o relatie trebuie sa fie secreta , parerea mea e ca nu ai ce cauta acolo. Stai asa mascat doar de amorul artei …

In viata ai parte de foarte , foarte , foarte multe greutati dar stiti proverbul acela … ce nu te omoara cu adevarat , te face mai puternic.

Categories: eu

Leave a Comment